Particulier

/Particulier
Particulier2017-09-30T19:15:55+00:00

Meubelspuiterij Midden-Nederland

U bent blij met de kast die u hebt geërfd, maar deze past niet in uw interieur. De kunststof folie op uw keukenkastjes laat los, maar de keuken zelf is nog prima. U bent verhuisd en uw meubels zijn beschadigd. En de piano zou zoveel beter in uw huiskamer passen als deze wit was in plaats van zwart.

Er zijn diverse redenen waarom u kiest voor Meubelspuiterij Midden Nederland. Er is verrassend veel mogelijk. Wat u ons ook toevertrouwd, wij zorgen ervoor dat uw pronkstuk er weer als nieuw uitziet. Het scheelt u veel geld en u krijgt toch het meubelstuk dat u wenst.

Oude meubels weer als nieuw

Onze specialiteit is hoogglans meubels. U kunt uw oude meubels verven of laten verven, maar hoogglans spuiten is het meest duurzaam. U krijgt een krasvrije, stootvaste laklaag die tien tot vijftien jaar meegaat. Hoogglans kan in alle kleuren worden geleverd en worden toegepast op de materialen:

  • hout
  • MDF
  • plastic
  • glas
  • metaal

Kleine aanpassingen of reparaties

Is voor uw keukenrenovatie een kleine aanpassing aan bijvoorbeeld de keukenkastjes nodig? Geen probleem. Meubelspuiterij Midden Nederland past ze voor u aan. U heeft weer een keuken als nieuw.

Ook kleine aanpassingen of reparaties aan stoelen, tafels, kasten, deuren en keukens zijn voor ons geen probleem. We regelen het graag voor u.

Deuren spuiten

U hebt authentieke deuren in huis die aan vervanging toe zijn? Denk eens aan de mogelijkheid om uw deuren te laten spuiten of spuiten door ons. De prijs zal u zeker meevallen en uw originele deuren kunnen behouden blijven. Bekijk de voorbeelden in ons Portfolio en laat u verrassen.

Kleurenwaaier.net

We kunnen u ruim 40.000 verschillende kleuren beits en lak aanbieden. Voor de exacte kleur kijkt u op www.kleurenwaaier.net. U geeft de code of naam aan ons door en wij verzorgen de rest.

Haal- en brengservice

Tegen een meerprijs demonteren wij uw keuken en brengen deze naar onze meubelspuiterij. Uw overgespoten keuken plaatsen wij weer bij u terug. Bekijk de voorbeelden in ons Portfolio en laat u inspireren.
Ook uw meubels halen wij graag bij u op en brengen deze als nieuw weer bij u thuis.

Meubels spuiten

De delen van uw keuken die niet voor de renovatie gedemonteerd kunnen worden, spuiten wij voor u in exact dezelfde kleur. U zult geen kleurverschil zien.

Garantie

Met meer dan twintig jaar ervaring en specialisme in hoogglans meubels spuiten, geven wij drie jaar garantie op de lak. Op uw overgespoten keuken geven wij ook drie jaar garantie.

 

Bekijk de voorbeelden