Partners

/Partners
Partners2017-09-30T19:15:55+00:00

VIP partner van Zweihorn

We zijn er trots op dat wij VIP partner van Zweihorn zijn. Zweihorn is de toonaangevende fabrikant van producten voor de veredeling van houtoppervlakken. Slechts een select aantal verwerkers van Zweihorn producten krijgt de VIP partner status. Deze staat garant voor optimale kwaliteit, professionele advisering en een duurzame afwerking van houtproducten.

VIP partners van Zweihorn krijgen als eerste informatie over nieuwe ontwikkelingen en producten. Wij worden als partner betrokken bij die ontwikkelingen zodat wij onze klanten uit de interieur- en meubelbouw optimaal kunnen adviseren over de nieuwste mogelijkheden en technieken.

zweihorn_logo
 

Partner van AkzoNobel

We werken veel samen met AkzoNobel en gebruiken hun producten voor uw hoogglans meubels. Vandaar dat wij het logo van AkzoNobel graag op onze website plaatsen.

akzonobel
 

Partner van Kleurenwaaier.net

Meer dan 40.000 verschillende kleuren beits en lak. Het is onmogelijk om die allemaal op voorraad te hebben. Vandaar dat wij samenwerken met Kleurenwaaier.net. Daar vindt u de kleur die u zoekt in de lak of beits die u wenst.

www.kleurenwaaier.net