Referenties

/Referenties
Referenties2018-06-25T14:50:06+00:00

Wat zeggen onze klanten

De keuken is fantastisch geworden, in combinatie met de opnieuw gespoten meubels een plaatje. Bedankt voor dit prachtig stukje werk. Ik ken nu 3 van je werknemers, diegene die de kasten heeft gehaald en gebracht en de 2 personen die de keuken hebben gedemonteerd en weer prachtig in elkaar hebben gezet. Je mag trots zijn met zulke werknemers, harde vakkundige werkers die netjes werken en nog vriendelijk zijn ook. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen, mijn zus en zwager lopen ook met het idee hun keuken te laten spuiten. Het restant bedrag maak ik met plezier over.

Kees Moers

Wij zijn zéér tevreden over de vakkundigheid van Richard en zijn medewerkers.
De folie van onze kastdeurtjes liet los en we wilden geen andere keuken. Optie was deze te laten spuiten en dat hebben we laten doen door MSMN in Amersfoort. Het is werkelijk prachtig geworden. Ook de demontage en montage is vakkundig uitgevoerd door Memmet die bijzonder meedacht in alles. Richard mag trots zijn op zijn werknemers. Zowel de mensen in de spuiterij als Memmet.

Kees en Ingrid Westerink
We zijn zeer tevreden met het resultaat en het huis is dan ook al verkocht. Ik ben ervan overtuigd dat dit meer business gaat opleveren, we prijzen je overal aan. Nogmaals dank voor de snelle en goede service en groeten, ook aan Mehmet.
Jeroen en Liesbeth
Het spuit en verfwerk van MSMN is van zeer goede kwaliteit. De keuken is weer als nieuw. Er werd adequaat gereageerd op de e-mails en het personeel was vriendelijk en het ware harde werkers. Heel erg bedankt.
Marinus van Oijen
Onze eetkamertafel met stoelen en de kast waren hoognodig aan een opknapbeurt toe.
Dat is prachtig gelukt, dankzij het fantastische spuitwerk van de mensen van Meubelspuiterij Midden-Nederland. Een geweldig resultaat en een goede service. Onze complimenten.
Fam.Smeets
Onze keuken is als nieuw, geen loszittende folie meer en voor een prijs die niet in verhouding is met een nieuwe. Bedankt ik ben zeer tevreden.
Bianca Leeflang
Hallo Richard en medewerkers, Onze Interstar wandkast laten spuiten. Perfect werk afgeleverd. Het was een genot om de kast weer te monteren aan de wand. Aan te bevelen aan een ieder die de meubelen een facelift wil geven.
Hans Dekker
Beste Richard en medewerkers,
Wat een fantastisch bedrijf hebben jullie. De keukenkastjes zijn door jullie ontdaan van het loslatende folie en weer in de originele kleur gespoten. Zelfs nadat de eerste keer de kleur die we samen hadden uitgezocht, niet helemaal de juiste was. Richard kwam kijken, stelde vast dat het niet helemaal goed was en besloot de deurtjes opnieuw te spuiten. Het resultaat is helemaal perfect. Bedankt.
Familie Lokhorst
De renovatie van onze keuken is door het spuit en verfwerk van MSMN zeer geslaagd. Het geleverde werk en de service zijn van zeer goede kwaliteit. De kosten zijn beperkt gebleven en zijn niet te vergelijken met de installatie van een nieuwe keuken, de uitstraling van de keuken is wel als nieuw!!!
Familie De Groot
De klant is erg tevreden, dus zijn wij dat ook!
René Oerlemans, SieMatic Nederland BV