Zakelijk

/Zakelijk
Zakelijk2017-09-30T19:15:55+00:00

Specialist voor al uw spuitwerk, ook op zakelijk gebied

Meubelspuiterij Midden Nederland werkt uw ontwerp af in exact de gewenste kleur met twee componenten high quality meubellak. We zijn specialist in hoogglans, maar ook voor mat, zijdeglans, metallic, structuur en parelmoer kunt u bij ons terecht tegen een scherpe prijs. Uw ontwerpen voor:

  • designmeubelen
  • kasten
  • bedrijfsinterieurs
  • beursstands
  • op maat gemaakte keukens
  • kozijnen
  • binnendeuren

zijn bij ons in goede handen. Onze jarenlange ervaring zetten wij in om uw product optimaal af te werken. U kunt vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Met meer dan 40.000 kleuren op voorraad kunnen wij snel en flexibel werken. Onze orders worden hierdoor niet vertraagd door lange levertijden van onze leveranciers. Hebben we uw kleur toch niet in huis, dan werken we samen met kleurenwaaier.net.

Ons topteam staat voor u klaar

De kracht van Meubelspuiterij Midden Nederland zit in het team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vertrouwen blindelings op elkaar. Hierdoor werken we effectief en snel. We kunnen flexibel opereren zodat u geen zorgen hebt over uw de tijdige levering van uw order.

Kleine orders snel klaar

Voor kleine producten adviseren wij u om deze via PostNL bij Meubelspuiterij Midden Nederland te laten bezorgen. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen gaan wij ermee aan de slag. Binnen tien werkdagen is uw order klaar en zorgen wij ervoor dat het pakket weer bij u komt.

Exclusieve keukens, huis- en bedrijfsinrichtingen

In onze meubelspuiterij spuiten wij de producten die u hebt gemaakt voor het inrichten van een bedrijf, een exclusieve woning of design keuken op maat. U kunt rekenen op strak hoogglans gespoten producten en onze service gaat door tot u tevreden bent.

 
Uw klanten zullen trots zijn op hun woninginrichting, keuken, winkel of bedrijfskantine.

 

Bekijk de voorbeelden