• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van keukens en meubels.

Afhaalservice

Het halen en brengen van meubels op een vooraf afgesproken tijdstip.

Voor particulier en zakelijk

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons in goede handen.

Wij ontwerpen de juiste afwerking

Designmeubelen, op maat gemaakte keukens, kasten, bedrijfsinterieurs en beursstands. MeubelSpuiterij Midden-Nederland werkt uw ontwerp af in de juiste kleur.

Wij zijn specialist in alle afwerkingen op hout, plastic, metaal en glas. Of het nu gaat om mat, zijdeglans, hoogglans, beits of blanke lak, u kunt bij ons terecht voor een snelle levering tegen een scherpe prijs.

Meubels op maat

Wij werken nauw samen met vaste meubelmakers, zodat u via ons meubels of kasten op maat kunt laten maken. U bent verzekerd van een goede afwerking door ons en u hebt maar één aanspreekpunt. Alles is mogelijk zowel voor zakelijke als particulier klanten.

Verder spuiten wij de ook producten die u hebt gemaakt voor het inrichten van een bedrijf, een exclusieve woning of design keuken op maat. U kunt rekenen op strak gespoten producten en onze service gaat door tot u tevreden bent.

Flexibiliteit is onze grote kracht.

Zo zijn wij uw specialist voor al uw spuitwerk, ook op zakelijk gebied. Meubelspuiterij Midden Nederland werkt uw ontwerp af in exact de gewenste kleur met twee componenten high quality meubellak. We zijn specialist in hoogglans, maar ook voor mat, zijdeglans, metallic, structuur en parelmoer kunt u bij ons terecht tegen een scherpe prijs.

Met meer dan 40.000 kleuren op voorraad kunnen wij snel en flexibel werken. Onze orders worden hierdoor niet vertraagd door lange levertijden van onze leveranciers.