• Voor particulier en zakelijk
  • Montage en demontage
  • Ophaalservice
1

Monteren/demonteren

Het demonteren en monteren van keukens en meubels.

Afhaalservice

Het halen en brengen van meubels op een vooraf afgesproken tijdstip.

Voor particulier en zakelijk

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons in goede handen.

Geef uw oude keuken nieuw leven

Is het folie van de keukenkastjes losgelaten of bent u uitgekeken op de kleur? Maar de apparatuur is goed en de kasten zijn nog heel. Schaft u een nieuwe keuken aan of laat u hem overspuiten?

Meubelspuiterij Midden-Nederland maakt uw keuken weer een droomkeuken. Kies voor een duurzame oplossing die u veel geld bespaart. Wij demonteren uw keuken, repareren wat kapot is en spuiten de keukenkastjes in de door u gewenste kleur.

Hoogwaardig keuken spuiten

Hoogwaardig spuitwerk is dé manier om een bestaand keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Er is verrassend veel mogelijk. Zo kunnen we ze, in zijn geheel of gedeeltelijk, in elke gewenste kleur en afwerking spuiten.

Met meer dan 40.000 kleuren op voorraad kunnen wij snel en flexibel werken. Onze orders worden hierdoor niet vertraagd door lange levertijden van onze leveranciers.

De afwerking van het spuiten

Meubelspuiterij Midden Nederland werkt uw keuken af in exact de gewenste kleur met twee componenten high quality meubellak. We kunnen uw keuken spuiten in hoogglans, zijdeglans en mat kunt u bij ons terecht tegen een scherpe prijs.

Onze jarenlange ervaring zetten wij in om uw product optimaal af te werken. U kunt vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Wat onze klanten zeggen over de keukenrenovatie

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

U kunt ons natuurlijk ook bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Neem vooral foto’s mee, dan geven wij u gericht advies en maken wij een passende offerte.

Offerte aanvragen033 – 253 08 51